2011 Hıdırellez Cemiyeti Fotoğrafları

Tarih : 17 Mayıs 2011 Salı

Fotoğraflar : Harun Balcıoğlu






4 yorum:

SAİT BALCIOĞLU dedi ki...

Gitmeyi isteyipte gidemediğimiz cemiyetimiz güzel olmuş.Hizmet eden arkadaşlarımızın formaları değişmiş ve geçen seneye ilaveten kep te alınmış.Caminin boya rengi değişmiş gibi.Haberde de denildiği gibi her geçen sene daha güzel daha çoşkulu oluyor.Resimlere bakarak cemiyette nelerin yaşandığını öğrenmeye çalışıyprum.resimler için HARUN ABİME TEŞEKKÜR EDERİM.Bana göre resimler biraz az olmuş.mesala camiiden hiç resim yok.Pilav sonrası kahvahene önünden birkaç resim de olabilirdi. Okulun içinde yapılan faaliyetleri çekebilirdik.Ayran veya komposta işini yapanları görüntüleyebilirdik.Yalnız bu HARUN ABİMİZİN EKSİĞİ DEĞİL Bu gibi işlerde bir kaç kişi daha inisiyatif almalıydı.Bir kişi hem verilen görevi yapması hem resim çekmesi zor olurdur diye düşünüyorum.
Heber noktasın da da Geyve Müftüsünün ve kaymakamın da katıldığı veya diğer amirler,belediye başkanı varsa böyle ileri gelenlerde haber de belirtilebilirdi.Bu noktada da Mustafa arkadaşamızın eksikliğini düşünmüyorum.Haberleri biraz daha geniş çaplı aktarılabileceğini düşünüyorum.Bu gibi konulara bir kaç kişi daha eğlmeli şeklinde düşünüyorum..
Her geçen sene daha iyi daha güzel olacak inşaallah.

İsa BALCIOĞLU dedi ki...

Bu sene de Allah'ın izniyle cemiyetimizi başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Bu coşkuya maddi veya manevi katkı dağlayan, hizmet eden, katılmak isteyipte katılamayan fakat gönlü bizlerle olan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.

Mustafa Çelikpençe dedi ki...

Çok istememize rağmen, biz de annemizin rahatsızlığı nedeniyle cemiyetimize katılamadık.Ben de diğer arkadaşlar gibi, fotoğraflardan takip ettim hayırımızı.
Önceki senelerde, fotoğraf ve haber işini takip ediyordum, ama bu sene katılamayınca uzaktan takip etmekle yetindim maalesef.
Harun kardeşime de ayrıca teşekkürler. O da olmasa fotoğrafları göremeyecektik.
Gelen fotoğraflara istinaden de kısa bir haber yaptık.
Başta muhtarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler...

Harun BALCIOĞLU dedi ki...

Hayırlısıyla bir cemiyeti daha geride bıraktık.Sait'in de dediği gibi her sene daha bir güzel ve daha bir coşkulu kutlanmaya başlandı.Özel durumlarından dolayı gelemeyen arkadaşları gözlerimiz aradı.İnşallah seneye diyelim..Ayrıca bir parantez de gençlere açmak istiyorum;arı gibi çalıştılar.
Emeği geçen herkese teşekkürler...

Yorum Gönder

Yazı ile ilgili yorumunuzu buradan girebilirsiniz.
Alttaki "Bir Kimlik Seçin" bölümünden, Adı/Url 'yi seçip isminizi girerek, veya "Anaonim" sçerek yorumunuzu üye olmadan yapabilirsiniz...Yorumlara adınızı soyadınızı yazmayı unutmayın...